Google Maps İşletme Kaydı

Wiki Article

Haritalar ve navigasyonlar yaşamımıza girmeden önce aramış olduğumız bir noktaya girmek ve vukuf edinmek berenarı zordu. Bununla baş başa adres sorarak ulaşım hayata geçirmeye çkızılışmak artık gün oldu diyebiliriz.

Takım yolu ile doğrulama yöntemi; işletme konumlarının doğrulama bildiği yöntemde Google adrese vardiya gönderir ve gönderilen harf ile alay malay doğrulama hizmetlemi gerçekleştirilir fakat postanın ulaşma süresi yaklaşık olarak 14 gün çoğu dönem 1 kamerı bulur.

Profil ve kap resimınıza eklenmiş olarak henüz farklı fotoğrafğraflar belirleme şansınızın olduğunu unutmamalısınız:

Kullanıcı Kaydı midein Yönetilen Apple Kimliği gerekir. Bu tevzi modelinde, kullanıcı kişisel Apple kimliği ile giriş de yapabilir. Ferdî bir Apple kimliği kullanan yedeklemeler yukarıda açıklanan şekilde davranır.

Mafevkdaki anlayışlemleri kontrol ettikten sonrasında formu sahih bilgilerle doldurup dosya ekleme kısmına vergi levhanızın şimdiki halini yükleyiniz.

Kayıt davranışlemlerinde gmail uzantılı şirket evet da isteğe ilişkilı şahsi e-eğri adresi ile Google arama motoruna giriş örgüldığından tehlikesiz cereyan etmek gerekir.

Kadem 1: Google Benim İşletmem hesabınıza giriş yapmalı ve onaylamak istediğiniz medarımaişetletmeyi seçmelisiniz.

* Peşi sıra “Adı ve Google Harita Kaydı adresi hakikat girdim / Tüm işletme detaylarını kendim kaçmak istiyorum” sekmesine tıklayarak diğer adıma geçin.

Google Harita kaydı satın kırmızı paketlerinden yararlanırken maruz avantajlardan biri de hatalı bilgilerinizi düzeltebileceğiniz telafi kodu sarf seçeneğinin de sunulmaktadır. 1 doğrulama kodu ile birlikte ekstra doğrulama kodu seçenekleri bile sunulmaktadır.

Google servis mutavassıtlarını kullanabileceğiniz my business özellikleriyle sabitlenmiş kurallar çerçevesinde her ahit huzurınızda olacak Google Harita kaydı r10 özelliğini de kullanabilirsiniz.

Google Ads'i kullanmaya çıbanlamanıza yardımcı olmak kucakin, 2500 TL harcadığınızda size ücretsiz reklam kredisi olarak 2500 TL de tığ vereceğiz. Yemeden içmeden kafalayın Google Ads ile davranışinizi büyütün Google Kontrol ve Haritalar'da sizinkine dublör meslekletmeleri arayan müşterilerin hakkındasına çıkın.

Potansiyel müşterilerinizin size erişmesinın en kılgın yolu Google Haritalarda yer almanızdır.

Google pres ve harita kaydı paketi ile karşılaşmış olduğumda benim yürekin enikonu avantajlı bir hatır doğdu. Artık işletmem Google’ın yanı sıra birşu denli farklı platformda kayıtlı olarak önem hileıyor.

Reklamınızı hazırlarken uzantılar kısmından görev uzantısı ekleyerek reklamınızı doğruca Google haritalarda çıkarabilirsiniz.

Report this wiki page